Marko Zwier
0-Home | 9 Geloof
Geloof, wat is dat nou?

Daar komt Marko Zwier steeds meer achter!

Geloof - was, is en wordt steeds belangrijker voor Marko Zwier in zijn leven.

Geschedenis
Marko Zwier is van oorsprong rooms katholiek. Maar door wat er daar bij gebeurd voor gekke dingen werd het moeilijker om te geloven in God. Na het stoppen van jongeren koor door gebrek aan leden ging hij bijna niet meer naar de kerk. Hij las ook nooit de bijbel. Ook veel valse andere waarheden dan wat in de bijbel staat van hem, anderen en media. Hier mee werd het niet makkelijker op. En hij viel steeds meer van het geloof af.

Hij was nog wel opzoek naar God. Alleen stond hij hier niet helemaal bij stil.


Het christelijke geloof was nog wel een soort lijdraad in het leven van Marko Zwier om goed te leven.

Heden
Marko Zwier zit nu bij een huisgemeente. Bij die mensen thuis leert hij steeds meer uit de bijbel en van Jezus / God en de Heilige Geest en wat er bij hoort. Ook nog wel veel meer. Marko Zwier groeit nu weer omhoog met het christelijk geloof. Hij heeft ook gesprekken met iemand daar om zich beter te voelen.


TOEKOMST

Voornemens voor de toekomst om meer op God ,Jezus, en Heilige Geest te richten en steeds verder afstand doen van de boze en steeds meer van het duister naar het licht te gaan. Ook wat ik leer uit de bijbel en met geestelijke ervaringen het goede zo goed als mogelijk er van uit te halen wat er in zit!

Marko Zwier wil meer en meer gaan lijken op Jezus. Dit is wel een lang proces, maar de resultaten zijn hoop vol.0-Home | 9 Geloof